<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5472655622449340362\x26blogName\x3dFairytale\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/\x26vt\x3d2097407606712723835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYTALE;
Diary's
Owner
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Unstable
Monday, January 16, 201211:22 PM


Hello-hello bro and sis at luar sana !!! Ape kalian sedang buat?? Adakah tengah TENSION buat Homework seperti saya?? 

Aku tengah bosan tahap maximum ni coz buat soalan math still tak dapat jawapan lagi , kejap lagi aku nak sambung balik buat homework tapi sebelum tu Nak rehatkan minda jap dengan meluahkan perasaan dekat BLOG :(

Hurm lepas berbual dengan kawan aku , entah kenape perasaan bersalah pada SI DIA semakin bertambah-tambah. Boleh tak sape-sape tolong selesaikan ??


Aku rase soalan math pun tak sesusah ni nak selesaikan. Ya , Aku akui SI DIA tu memang seorang yang baik , suke tersenyum and one more thing dia ni boleh dikatakan caring la jugak. Hehehe <Suka la tu orang puji dia> mesti tersenyum masa baca statement ni kan???

Kalau korang tengok muka dia , mesti korang ingat dia ni pelancong JEPUN. Heyy , Now stop puji dia okayy , ni la jadinye biler menaip post masa kepala tengah berserabut. Harap di maafkan yup :)

Niat aku tulis post yang dulu tu ,  adalah untuk meluahkan ape yang aku tengah rasa. Aku tak de niat pun nak malukan DIA. Aku tulis at blog pun sebab aku malu nak luahkan pe yang aku rasa pada orang yang terdekat dengan aku and aku tak nak beban kan dorang dengan problem aku. So , please don't misunderstanding me.





Now , i really2 feel guilty to you , and the weird is i don't know why i have to feel this. I really2 need someone to help me , listen to my heart expression , give a stimulus to me and help to calm me. I badly need someone who can do that for me


----->  Hari ini tak ade nasihat sebab aku sekarang ni pun tengah perlukan nasihat seseorang :) Enjoyyy Your Reading guys wink~