<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5472655622449340362\x26blogName\x3dFairytale\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/\x26vt\x3d2097407606712723835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYTALE;
Diary's
Owner
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Apa masalah kau ??
Friday, November 25, 201110:05 PM

 

Today , aku bosan gila asyik mengadap FB je , so skrang nak share cerita at blog la plak. 

Aku nak cerita about de sorang budak ni , aku x tahu ape problem dia dengan aku. Semalam aku tengah syok2 on9, tiba-tiba dia tegur at IM chat , dia tanya "what ur problem with ******" aku pun , eh apehal mamat ni tiba-tiba jek, dengan salam x bagi , menyirap darah aku masa tu . Bile aku tnye "knape?" dye kata :entah" pulak , cam sengal kan? , da tanya lepas tu tak tahu plak . aku da la tengah geram dengan someone , abis dia pulak tegur macam nak cari pasal. Hal aku dengan budak tu biar je la aku yang uruskan yang dia menyibuk kenapa? dari dulu lagi x abis-abis dengan sikap dia yang satu ni , kalau tegur aku at IM je mesti pasal budak tu , aku pon boleh gila ar kalau lama-lama macam ni , hal dia aku x pernah campur pun , hal aku kenapa dia nak campur ?  Sebab kau berdua aku hampir bergaduh ngan kawan aku tahu. STOP DISTURB MY LIFE !!!! ok? klu kau faham bagus la and once again
 
      


p/s: Jaga hal sendiri jangan nak menyibuk hal orang *smile always*