<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5472655622449340362\x26blogName\x3dFairytale\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/\x26vt\x3d2097407606712723835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYTALE;
Diary's
Owner
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Dugaan semasa Exam . . !!!
Friday, August 12, 20113:26 PM




Assalamualaikum . . 
Aqw nak cite something tntang exam yang aqw hadapi selama seminggu ni . . mse exam science aqw rse dewan 2 mcm tempat seksaan jek  . . korang bayangkan la entah pe hal ntah de sorang cikgu ni (cikgu yg aqw pernah mention dlu at older post) cam x puas aty jek nan aqw . . aqw tengah kusyuk menjawab tibe2 dye dtg at sbelah nak tengok ape yg aqw jawab .  . dye ingat aqw BODOH sangat kew x tahu nak jawab . . da ar cakap nan aqw pon macam nak ajak aqw bergadoh dengan dye . . Sepatutnye dye sbagai guru bantu aqw yg da nk exam PMR . . ni x . . dye wat aqw lagi tension mase at skola . . Nsib baik tengah bulan puase ni . . aqw sabarkan je la atyku yang sakit ni (jiwang jek ayat) . .  hhhuuuuuu~(mengeluh) hari 2 aqw rase memang betol2 cubaan ar pade diri aqw ni . . . Hope ALLAH bukakkan la pintu aty dye 2 untuk brbaik jgn nk pandang rendah at orang lain slalu . .



p.s : cermin dulu diri anda sebelum menilai orang lain . . =)