<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5472655622449340362\x26blogName\x3dFairytale\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nadiahhsyafiqah.blogspot.com/\x26vt\x3d2097407606712723835', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
FAIRYTALE;
Diary's
Owner
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
Maaf
Thursday, February 6, 20149:22 PM



Maaf ? Hmm . The meaning of maaf is :
forgiveness , pardon , sorry . Itu ape yang aku dapat daripada google . Ape maksud maaf ni dari fahaman korang ? Okay maaf aku da macam merepek ni . Hehe

Mungkin ade sesetengah pihak yang mempunyai ego yang tinggi mengalahkan gunung everest ni sangat susah nak meluahkan perkataan maaf contohnya aku . Hehe . Okay aku mengaku ego aku memang tinggi tapi ade someone ni tolong aku merendahkan ego tu sedikit demi sedikit . Yela ego tinggi tinggi pun nak kemana je ?

Korang pernah tak rasa perasaan tenang selepas memaafkan seseorang ataupun meminta maaf dari orang ? Tak pernah ? Aku baru je merasa bende ni . Aku sendiri tak tahu kenape perasaan tu datang tiba tiba dan aku sangat terkejut kenape aku tetiba jadi tenang sangat . Aku share bende ni dengan bagong tapi dia gelakkan . Kurang asam jawa betul . Haih . Dia kata pelik bile aku yang mula mintak maaf dulu . Kena siku sia sia je mamat tu . Hmm

So , moral of the story ape salahnya kalau kita yang memulakan untuk meminta maaf . Kalau orang tu tak maafkan takpe la at least kita dah jalankan tanggungjawab kita untuk meminta maaf .